Használj olyan profi nyomtatott eszközöket, mint a multik!

Használj olyan profi nyomtatott eszközöket, mint a multik!

Ki ne szeretné professzionális nyomdai eszközökkel segíteni offline marketingkampányait? Akár különleges szórólapok, megkapó névjegykártyák vagy éppen designos plakátok készítéséről van szó, a megfelelő minőségű nyomtatással és tervezéssel Te is egyszerűen javíthatsz hirdetési módszereid hatékonyságán. Mindezt ráadásul úgy, hogy nem kell vagyonokat költened külön a grafikusra és külön a nyomtatásra. Lássuk, hogyan fogj hozzá!

Nyomtatás profi koncepció szerint

Ha jutott már a kezedbe nagy multik által készített szóróanyag, biztosan te is észrevetted, hogy ezek milyen jól átgondolt koncepció szerint készülnek. Ezeknek a nagyvállalatoknak a marketinganyagait az különbözteti meg az átlagtól, hogy saját marketinges és grafikuscsapatot foglalkoztatnak, esetleg komoly ügynökségeket bíznak meg kampányaik előkészítésével. Bár az ilyen szakemberek borsos árat kérnek el munkájukért, cserébe olyan kreatív módon készítik el a különböző nyomdai eszközöket, hogy a cég üzenete mindig célba találjon.

Nem kell azonban multicégnek lenni ahhoz, hogy ilyen nyomdai anyagokat készíttess – kisvállalkozóként is rengeteg lehetőség közül válogathatsz. A Nyomdagurunál azért dolgozunk, hogy lehetővé tegyük számodra és a hozzád hasonló kis- és egyéni vállalkozók számára, hogy személyre szabott, komoly anyagokat nyomtathassanak. Nálunk kis mennyiségben is rendelhetsz professzionális módon megtervezett nyomtatott eszközöket, valamint olyan prémiumsablonokat, amelyek speciális Scodix arany- és ezüstfóliázással, vagy 3D UV-lakkozással még egyedibbé tehetők.

Névjegykártyák, szórólapok, plakátok marketingszakemberektől!

Természetesen a hazai KKV-szektor legtöbb szereplőjének nincs lehetősége saját grafikusokat és marketingeseket foglalkoztatni, azonban szolgáltatásainkkal még az egyéni vállalkozók is magas színvonalú, modern, designos anyagokat készíthetnek. A Nyomdagurunál épp ugyanazok a profi marketingszakemberek dolgoznak, mint akik a különböző nagy multik projektjeit is viszik, azonban mivel személyre szabható sablonjainkkal nem csak egy cég kampányát segítjük, a profi anyagok elkészítésének költségei ügyfeleink örömére jelentős mértékben csökkenthetők.

Kreatív marketingesek által kitalált és profi grafikusok által megszerkesztett sablonjaink segítségével neked csupán azt kell eldöntened, hogy milyen konkrét adatok szerepeljenek a nyomtatott eszközeiden. Válassz kedvedre való dizájnt a kész sablonok közül, és szerkeszd át, ahol szeretnéd; vagy töltsd fel a már kész grafikai állományod – és már küldheted is nyomtatásra.

Válaszd ki a szolgáltatásodhoz leginkább illő sablont, és készíts egyszerű, letisztult formavilágú anyagokat. Ha több eszközt is rendelsz ugyanabból a családból, akkor ezzel rögtön egységes céges arculatot is adsz vállalkozásodnak a nyomtatott anyagaidon is. Így biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb multik színvonalához mérhető nyomtatott eszközökkel láthatod el ügyfeleidet!

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívunk, hogy segítsünk a kezdeti lépésekben!

Kipróbálod ingyen a szolgáltatásunkat?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és e-mailen elküldjük a próbakupont és a próbalehetőség folyamatát is!

Megnéznéd a késztermékek minőségét?

Semmi akadálya, az alábbi adatok megadása után adj le egy próbarendelést, amivel mintatermékeket is küldünk!

Kérd az ingyenes próbalehetőséget biztosító Nyomdaguru kupont!

Kérjük, add meg a vezetéknevedet!
Kérjük, add meg a keresztnevedet!

Szükség esetén milyen telefonszámon érünk el?

E-mail cím nem megfelelő

Az ingyenes próbalehetőséget biztosító kupont és a felhasználási feltételeket a fenti e-mail címre küldjük el.

Kérjük, pipáld be az adatkezelést!

Az "Adatkezelési tájékoztatót" itt tudod megnézni.

Várj még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és felvesszük Veled a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!