Nyomtatott kommunikációs eszközök webshopok számára

Minden webáruház számára óriási kihívást jelent a vásárlókkal való hatékony kommunikáció, hiszen az online térben nincs lehetőség közvetlenül, személyesen megszólítani a nézelődőket. Adj vásárlóid rendeléseihez ajándékutalványt vagy köszönőkártyát, és segítsd az elköteleződést egy újbóli vásárlás iránt! Tekintsd meg nyomdai sablonjainkat!

Webáruház köszönőkártya tervezés

webáruház köszönőkártyák

A kereskedelemben elsődleges fontosságú az ügyfelekkel való személyes kapcsolat, és bár az online térben mindezt nem olyan egyszerű megteremteni, mint egy fizikai boltban, valójában igenis lehetséges. Egy a rendeléshez adott dekoratív köszönőlevéllel éreztetheted vásárlóiddal, hogy törődsz velük, és akár egyben be is mutathatod nekik legújabb termékeidet.

Olyan webshop köszönőkártya készítésén gondolkodsz, amely illik meglévő nyomdai eszközeidhez? Tekintsd meg személyre szabható sablonjainkat!

Köszönőkártya, köszönőlevél minták webshopoknak

A nyomdaguru.hu-n számos köszönőkártya sablonból válogathatsz, kattints a gombra, válaszd ki a Neked tetszőt, és szerkeszd online!

Webshop kupon készítés, ajándékutalvány

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelőid újból nálad vásároljanak, mindent meg kell tenned, hogy marketinged során különleges elbánásban részesítsd őket.

Egy ajándékutalványt könnyen hozzáadhatsz az online rendelésekhez, ráadásul egy-egy kisebb vagy nagyobb kedvezményt biztosító és határidőre szóló kupon gyors visszatérésre csábíthatja megrendelőidet.

Válaszd te is webáruház kupon nyomtatási szolgáltatásunkat, és add hozzá sablonjainkhoz az akcióidról szóló információkat online szerkesztő felületünkön!

webshop ajándékutalvány, kupon

Webáruház ajándékkupon minták

A nyomdaguru.hu-n számos ajándékutalvány sablonból válogathatsz, kattints a gombra, válaszd ki a Neked tetszőt, és szerkeszd online!

Webshop törzsvásárlói kártya minták

Legyen szó akármilyen webáruházról, a legjobb kedvezményekhez gyakran csak a visszatérő vásárlók juthatnak hozzá. Választható designú klubkártyáinkon feltüntetheted a vásárló adatait, az akció mértékét és érvényességét, illetve a vevőkódot, amelyet a megrendelő online vásárlásai során használhat. Webshop törzsvásárlói kártya nyomtatását tervezed? Ügyfeleid érezni fogják a különleges bánásmódot, és így segíthetsz nekik, hogy ne feledkezzenek meg a rájuk váró kedvezményről. Tekintsd meg mintáinkat!

Válaszd ki a Neked tetsző törzsvásárlói kártya sablont a nyomdaguru.hu weboldalon, és szerkeszd online! Kattints a gombra:

Webshop törzsvásárlói kártya minták

Törzsvásárlói kártya minták webáruházaknak

A nyomdaguru.hu-n számos törzsvásárlói kártya sablonból válogathatsz, kattints a gombra, válaszd ki a Neked tetszőt, és szerkeszd online!

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívunk, hogy segítsünk a kezdeti lépésekben!

Kipróbálod ingyen a szolgáltatásunkat?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és e-mailen elküldjük a próbakupont és a próbalehetőség folyamatát is!

Megnéznéd a késztermékek minőségét?

Semmi akadálya, az alábbi adatok megadása után adj le egy próbarendelést, amivel mintatermékeket is küldünk!

Kérd az ingyenes próbalehetőséget biztosító Nyomdaguru kupont!

Kérjük, add meg a vezetéknevedet!
Kérjük, add meg a keresztnevedet!

Szükség esetén milyen telefonszámon érünk el?

E-mail cím nem megfelelő

Az ingyenes próbalehetőséget biztosító kupont és a felhasználási feltételeket a fenti e-mail címre küldjük el.

Kérjük, pipáld be az adatkezelést!

Az "Adatkezelési tájékoztatót" itt tudod megnézni.

Várj még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és felvesszük Veled a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!