Hogyan lehet egységes arculatod grafikai tudás nélkül?

Hogyan lehet egységes arculatod grafikai tudás nélkül?

Ha egy jól működő márkát akarsz felépíteni, egységes arculatra van szükséged. Ez ma már alapkövetelmény a marketingben, akár nagyvállalatról van szó, akár egyéni vállalkozóként dolgozol. Persze, a kisvállalkozók nem férnek hozzá ugyanazokhoz az erőforrásokhoz, mint a piacokat uraló konglomerátumok, és éppen itt jön képbe a Nyomdaguru. Lássuk, hogyan alakíthatsz ki Te is dizájnos arculatot plakátjaidon, névjegykártyáidon és szórólapjaidon, ráadásul elérhető áron!

Miért olyan fontos a jó arculat?

Egy erős márka jól érthető üzeneteket kommunikál, és bármilyen kommunikációs csatornát is használ, a márka megjelenésének mindig egységesnek kell lennie. Ehhez pedig jól felismerhető vizuális nyelvre van szükség, ideértve a jó logót, a megkapó képeket vagy éppen a nyomdai eszközök képi elrendezését. A nagy cégek vizuális nyelvét egyből felismerik a vásárlók, és a brandet már egy-egy szlogen alapján is könnyen azonosíthatják.

De mindezt hogyan éri el egy cég? Az egységes arculat segíti a terméket kitűnni a tömegből, megkülönböztetni a versenytársaktól, így már az első találkozáskor is segít jó benyomást kelteni a vásárlóban. Az átgondolt design rendezettséget, összeszedettséget és professzionalizmust sugároz, és ha az ügyfél az adott termékkel találkozva a vásárló mindig azt kapja, amire számít, tudni fogja, hogy ebben a márkában hosszú távon is érdemes megbíznia.

Dizájnos megjelenés kisebb cégek számára

A Nyomdaguru lehetővé teszi, hogy a kisebb cégek, de akár még az egyéni vállalkozók is a multikhoz mérhető minőségű egységes arculattal rendelkezzenek. Hogy ez mégis hogyan lehetséges? Tudjuk, hogy a kisebb vállalkozások nem engedhetik meg maguknak, hogy egy seregnyi profi grafikus tervezze meg az arculatukat, ezért a Nyomdaguru multiknak is dolgozó szakemberei olyan színvonalas sabloncsaládokat készítettek, amelyeket bármely cég igényei szerint alakíthat, és megfizethető áron elérhetők.

Nálunk mintegy 350-400 különböző, profi módon előre megtervezett sabloncsalád közül választhatsz, amelyek egységes dizájnt biztosítanak az összes választott nyomdai eszközödnek. Neked csupán a cégedhez, szolgáltatásodhoz leginkább illő sabloncsaládot kell kiválasztanod online felületünkön, és akár plakátot, névjegykártyát vagy szórólapot készíttetnél, biztos lehetsz benne, hogy ugyanazt a magas minőségű grafikai kivitelt kapod.

Szórólapok, névjegykártyák és plakátok egyéni arculattal

Sablonjainkhoz hozzáadhatod saját logódat és médiafájljaidat, illetve eldöntheted, hogy szövegeid milyen elrendezésben szerepeljenek az egyes nyomdai eszközökön. Vagy esetleg dolgoztál már korábban grafikussal, és az ő által tervezett arculatot szeretnéd alkalmazni új nyomdai anyagaidon? Nem probléma. Válaszd üres sablonjainkat, és húzd át képeidet, és válaszd ki az eredetivel megegyező színkombinációkat. Az egységes arculat megalkotása tényleg ilyen egyszerű!

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívunk, hogy segítsünk a kezdeti lépésekben!

Kipróbálod ingyen a szolgáltatásunkat?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és e-mailen elküldjük a próbakupont és a próbalehetőség folyamatát is!

Megnéznéd a késztermékek minőségét?

Semmi akadálya, az alábbi adatok megadása után adj le egy próbarendelést, amivel mintatermékeket is küldünk!

Kérd az ingyenes próbalehetőséget biztosító Nyomdaguru kupont!

Kérjük, add meg a vezetéknevedet!
Kérjük, add meg a keresztnevedet!

Szükség esetén milyen telefonszámon érünk el?

E-mail cím nem megfelelő

Az ingyenes próbalehetőséget biztosító kupont és a felhasználási feltételeket a fenti e-mail címre küldjük el.

Kérjük, pipáld be az adatkezelést!

Az "Adatkezelési tájékoztatót" itt tudod megnézni.

Várj még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és felvesszük Veled a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!