Kinek ajánljuk a Nyomdagurut?

Kinek ajánljuk a Nyomdagurut?

Legyen szó online vagy nyomtatott médiáról, a reklám- és marketingtartalmak mindannyiunk mindennapjait elárasztják – ezek vizuális minősége azonban sokszor nem a legmagasabb. Éppen ezért, aki szeretne kitűnni a tömegből, de mégsem akar vagyonokat költeni nyomtatott anyagaira, érdemes lehet a Nyomdaguru segítségével elkészíttetni névjegykártyáit, plakátjait, illetve szórólapjait.

Mi a probléma a hagyományos marketinganyagokkal?

Valójában sok esetben nem is magukkal a nyomtatványokkal van probléma, hanem azzal, hogy a kisvállalkozások nem engedhetik meg maguknak a jó minőségű anyagok készítését. Sok nyomtatással foglalkozó cég csak tízezres példányszám fölötti mennyiség esetén vállalja a nyomtatást, így egy fodrászat, masszázsszalon, egy kisebb oktatási intézmény vagy egy egyéni vállalkozó számára sokszor igen nehéz lehet megvalósítani marketingötleteit. A Nyomdagurut azért hoztuk létre, hogy a KKV-szektor szereplői is prémiumminőségű névjegykártyákat, szórólapokat vagy plakátokat készíttethessenek maguknak.

Nyomtatás modern technológiával

És amikor azt mondjuk, prémiumminőség, valóban úgy is értjük. Termékeink a régió legnagyobb és legmodernebb digitális nyomdájában készülnek. Akár speciális felületnemesítésre is van lehetőség. Ehhez válaszd prémium sablonjainkat Scodix arany- és ezüstfóliázással, vagy 3D UV-lakkozással. Mi csak a legjobb minőségű papírokkal dolgozunk, ezért ügyfeleidnek öröm lesz kezükben tartani friss szóróanyagaidat.

Névjegykártyák, szórólapok és plakátok egyedi dizájnnal

A marketinganyagok készítése ugyanakkor nemcsak a nyomtatás minőségén múlik, hiszen az egyes nyomtatványokat grafikailag is meg kell tervezni. Ez – ha profi grafikust bíz meg az ember – szintén súlyos költségeket jelent, ezért mi erre is találtunk megoldást. Honlapunkon bárki egyszerűen választhat sablonjaink közül, ráadásul kedve és kreativitása szerint személyre is szabhatja azokat, így könnyedén készíthet teljesen egyedi, mégis professzionális minőségű dizájnanyagokat mindenfajta grafikai tudás nélkül.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívunk, hogy segítsünk a kezdeti lépésekben!

Kipróbálod ingyen a szolgáltatásunkat?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és e-mailen elküldjük a próbakupont és a próbalehetőség folyamatát is!

Megnéznéd a késztermékek minőségét?

Semmi akadálya, az alábbi adatok megadása után adj le egy próbarendelést, amivel mintatermékeket is küldünk!

Kérd az ingyenes próbalehetőséget biztosító Nyomdaguru kupont!

Kérjük, add meg a vezetéknevedet!
Kérjük, add meg a keresztnevedet!

Szükség esetén milyen telefonszámon érünk el?

E-mail cím nem megfelelő

Az ingyenes próbalehetőséget biztosító kupont és a felhasználási feltételeket a fenti e-mail címre küldjük el.

Kérjük, pipáld be az adatkezelést!

Az "Adatkezelési tájékoztatót" itt tudod megnézni.

Várj még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és felvesszük Veled a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!